Loading

Projekt Svenska kyrkan

Med 350 kvm värdesäkert klimatskal över sig, är vi säkra på att svenska kyrkan har fått ett högkvalitativt tak som kommer hålla i många, många år framöver. Ett klassiskt jobb utfört enligt konstens alla regler. Med fint underarbete och bra byggnadsställningar var vi i sjunde himlen under projektet, hoppas vi är välkomna tillbaka även efter jordelivet.

Mörkgrå aluminium

I detta projektet användes mörkgrå aluminium som ett klimatskal med matchande kulör på taksäkerhetsprodukterna. Det specialtillverkade skärmtaket går i stil med taket - vilket vi på Weatherproof Family gillar!


Taket är självklart utfört enligt de lagar och regler som gäller för tak och taksäkerhet. Bland annat kan du se snörasskydd, uppstigningslucka, takstege, takräcke och en gångbrygga. #safety #first

Taksäkerhet räddar liv

Taksäkerhet är något som vi tar på största allvar.
På bilden ser du bland annat taksäkerhets -produkter i form av snörasskydd och takstege.

Ventilationshuvar siktar mot toppen

Med rätt metoder får man fantastiskt resultat. På bilden ser vi ventilationshuvar som såsmåningom ska monteras på takets top.

Lägg märke till de små detaljerna

Så här ser det ut innan de sista plåtdetaljerna monteras på plats. Med rätt utförande och sinne för detaljer blir slutresultatet precis så som det ska vara. #perfekt

Andra utförda projekt
This website uses cookies.