Loading

Garnering

Kvalité är utgångspunkten i allt vi gör.
Scroll down
Plåtdetaljerna som gör skillnad

Garnering är ett annat ord för “plåtdetaljerna” och kan även associeras till garnering på en tårta - alltså det som gör att slutresultatet blir extra fint. Garnering i byggbranschen syftar oftast på mer estetiskt tilltalande plåtarbeten som uppfyller vädersäkra funktioner. Ett vanligt inslag av garneringar i plåt är fönsterbleck, hängrännor och stuprör och kan monteras på alla förekommande tätskiktsmaterial, såsom plåt, papp, tegel och betongpannor.

Möjligheterna med ett följsamt och formbart material såsom plåt är många. Det har gjort att garneringsarbeten i plåt är ett vanligt inslag hos kyrktorn, konstverk och detaljer som kräver en långlivat och underhållsfria egenskaper.

Utförandet av plåtdetaljerna är många, därför gäller det att ta ställning till vilken utseende just du vill ha. Självklart hjälper vi på Weatherpoof Family dig med tips och råd kring vilket material och utförande som tillämpar sig bäst på ditt projekt. Med många års erfarenhet av garneringsarbeten kan vi garantera högkvalitativt slutresultat.

WPF ♡ MEMORIES
Bli inspirerad av våra Garneringsarbeten.
WPF ♡ HJÄLPA TILL
Vad kan Weatherproof Family hjälpa dig med?
Här hittar du ett urval av olika förslag kring vad vi kan hjälpa dig med.
Om du inte hittar vad du söker efter, så kan du använda vårt onlineverktyg och beställa din alldeles egna plåtpdodukt.
This website uses cookies.