Loading

Miljö & Hälsa

Scroll down

HÄR KAN DU LÄSA MER OM

Hur vi jobbar med Kvaliet, Miljö och Arbetsmiljö

Vi har valt att certifiera oss enligt ISO 9001 (Kvalitetsledningssystem), ISO 14001 (miljö) och OHSAS 18001 (arbetsmiljö) för att vi först och främst behövde ett systematiskt arbetssystem som säkerställer att vi alltid kan leverera hög kvalité med shysst service - utan att tumma på miljön och arbetsmiljön. Men även för att vi strävar alltid efter uppnå bästa resultat - slutar vi leverera bäst resultatet slutar vi även att vara bra. Att certifiera oss för de högsta internationella standarden var därför en självklarhet för oss!

ISO 9001 - Systematiskt Kvalitetsarbete

Vårt mål är att förbättra byggprojekt. Därför har det varit en självklarhet för Weatherproof Family att tillverka och arbeta med produkter och tjänster som är av hög kvalité. Efter att tagit steget ut och certifierat oss enligt ISO 9001 har vi dessutom ett systematiskt arbetssätt för att ständigt förbättra vår kvalité, som är ett av våra tre kärnvärden. De två andra är service och professionalitét. Det innebär att vi alltid tar hand om våra kunder på ett proffsigt och shysst sätt. Precis så som det ska vara.

Ladda ner ISO 9001-certifikat

ISO 14001 - Miljö och Hållbarhet

Naturen och miljön har alltid varit en viktigt källa till inspiration och välmående för Weatherproof Family. Att värna om miljön är därför en självklarhet för oss. Så långt som det är möjligt använder Weatherproof Family återvunnet material i sin produktion för att minimera onödigt slöseri med naturens resurser. Som ett ytterligare led i att minska företagets miljöpåverkan sker all tillverkning i vår egna fabrik i Sverige. Traditionellt hantverk möter modern, energieffektiv tillverkning, för maximal miljömässig hållbarhet. Med en certifiering av ISO 14001 fokuseras det allt mer på hållbarhet och långsiktighet. Det är vårt sätt att ta till vara på jordens resurser och bidra till en lite mer hållbar värld.

Ladda ner ISO 14001-certifikat

OHSAS 18001 - Arbetsmiljö: Alla ska trivas & må bra

Medarbetare är det viktigaste vi har på Weatherproof Family. Därför är en säker arbetsmiljö och ett trevligt och inspirerande arbetsklimat en viktigt del i vårt dagliga arbete. För att uppnå välbefinnande hos våra medarbetare har vi som mål att alla ska må bra, trivas, vara bekväma och få de förutsättningarna som krävs för att kunna utföra ett professionellt arbete. Med en certifiering av OHSAS 18001 har vi ett systematiskt arbetssystem för att uppnå våra mål, men också för att ständigt förbättra vår egna och våra samarbetspartners arbetsmiljö.

Ladda ner OHSAS 18001-certifikat
WEATHERPROOF FAMILY ÄR CERTIFIERADE ENLIGT
ISO 9001, ISO 14001 OCH OHSAS 18001
Kvalitet
ISO 9001
Miljö
ISO 14001
Arbetsmiljö
OHSAS 18001
Läs mer om våra certifieringar och utmärkelser.
Gå till alla våra Certifieringar
This website uses cookies.