Loading

Nya Hovås - Göteborg 2017

Under de absolut ruskigaste månaderna med snö, is och regn blev det tillslut så här fint.

Weatherproof Family fick uppdraget att leverera alla plåtarbeten för tre nya bostadsrätter med 36 lägenheter i Nya Hovås.

ALT TEXT

Taksäkerhet & Garneringsarbeten

Taksäkerhet är något som vi tar på största allvar.
På bilden ser du bland annat taksäkerhets - produkter i form av snörasskydd och livlinefäste.

De små detaljerna är också viktiga. Vi tillverkade och montarade samtliga plåtdetaljer såsom fönsterbleck, stosar, och rökluckor.

Specialbeslag för träribborna

Weatherproof Family utvecklade ett specialbeslag som resulterade i ett enklare och snabbare montage av träribborna. Det är precis vad Weatherproof Family handlar om, att alltid sträva efter smarta och enkla lösningar som bidrar till förbättringar för alla våra samarbetspartners. 🔝

Vår kompetens

När projektet "Uggleberget" utvecklades användes stora delar av vår kompetens. Tak - & fasadtjänster, tillverkning av specialbeslag, produkter för utemiljön (miljöhus, cortenkanter och ventilationstrumma med egendesignade motiv etc.) En av de många fördelarna med Weatherproof Family är att vi designar, tillverkar och monterar allt inom tunnplåt. - Vi är din kompletta plåtleverantör.

Miljöhus i cortenplåt

Ett hus gjort cortenplåt? Ja, det stämmer. Weatherproof Family har byggt ett miljöhus där tak & väggar är tillverkat i cortenplåt. Fördelen med cortenplåt är dess hållbarhet, då den har magiska ytskiktsegenskaper som gör att den håller många år framöver. #design #to #last

Cortenplåt som bärande väggar

Våra miljöhus kommer prefabricerade. Det gör att montaget går väldigt snabbt. Dessutom är väggarna och taket av bärande konstruktion, vilket har uppskattats mycket av våra kunder. För mer information om våra prefabricerade cortenhus, kontakt oss så berättar vi mer.

This website uses cookies.