Loading

Plåtdesign inomhus

Vi inreder ditt projekt med plåt.
Scroll down
Plåtdesign inomhus

Plåt kan användas på fler ställen än bara på taket. En av de stora fördelarna med plåt är dess hållbarhet, ytskikt och breda utbud av möjligheter som medföljer med ett mjukt och följsamt material. Du kanske är ute efter att uppnå en specifik känsla för varje rum, eller att forma natruligt ljus för att få öppna ytor. Oavsett dina behov så finns det alltid en lösning med plåt. Urvalet av färger, material och former tillsammans med våra möjligheter med en moderna fabrik gör att just ditt inomhus - projekt kan bli alldeles unikt.

Du kommer märka att vi anstränger oss lite extra och lägger ner mycket omsorg i de små detaljerna. Det gör att vi håller en hög nivå kvalitetsmässigt, har genomtänkta lösningar och är dessutom mycket prisvärda.

Utförandet av plåtdetaljerna är många, därför gäller det att ta ställning till vilken utseende just du vill ha. Självklart hjälper vi på Weatherpoof Family dig med tips och råd kring vilket material och utförande som tillämpar sig bäst på ditt projekt med hänsyn till brand, ljud, ljus och hållfastighet. Med många års erfarenhet av plåtarbeten kan vi garantera högkvalitativt slutresultat.

Oavsett projekt, stora eller små, så kan vi fixa det snabbt och på ett proffsigt sätt, vilket sparar tid, huvudvärk och till och med pengar.

WPF ♡ MEMORIES
Bli inspirerad av våra Interiör Projekt.
This website uses cookies.